Porntube mak datin melayu dating characteristics of a pisces woman

16-Apr-2017 20:04

Kali ini Milah dan EM tak lama bercumbu setakat kulum kote dan jilat pantat sekejap aje EM dah menikam lubang pantat Milah.Pintu dibuka sedikit didalam gelap agar mereka boleh dengar Zaimah dan Nizam main dan Milah pun kini tak kisah biar Nizam dan Zaimah dengar dia mengerang juga .EM memang mahu lagi kerana kesan ubat cialis masih lagi memberangsangkan nafsunya dan mengeraskan butuhnya lagi.Mungkin juga Milah masih lagi setim akibat ubat kuat yang diminum masih berkesan lagi fikir EM.Nizam dan Zaimah mengetahui hal tetapi mereka buat seperti biasa tanpa mengambil peduli.Disebabkan kuat nafsu Milah dan galak memberi pantatnya untuk mencari kepuasan seksnya kini terbayang akan Nizam yang dia sekarang sedang memantat bakal ibu mertua nya yang cantik dan putih melepak itu bukan nya Zaimah yang mengerang kuat ini.EM yang tadi memandu mau pulang ke condonya di Jalan Ipoh telah pun cepat sampai kerumah Milah.Dia call Milah untuk membuka gate membolehkan dia parking keretanya di dalam porch rumah.

....abang pada Milah main dengan abang lagi best bang! Milah bagi dia ubat dia tak tahan memang kote dia naik tapi urat urat dia tegang...dapat juga dia main Milah boleh lah tapi tak pandai henjut bang.best abang Milah ni! Di dalam masa berbual bual itu suara anak Milah Zaimah makin kuat lagi meraung akibat henjutan kekasihnya budak benggali muslim itu yang membuatkan EM dan Milah begitu terangsang untuk mereka pula memulakan adegan memantat.

Milah pun membuka gate automatik dan EM pun masuk bila mana sampai saja didepan pintu Milah yang hanya berkemban dengan tuala yang pendeknya hanya diparas punggongnya menampakkan beberapa beas kesan love bite dipangkal tetek Milah.

Milah terus memeluk EM dan mereka ghairah berkucupan berkulum lidah sambil berkata dengan perlahan.“bang diam diam ya, dengar aja jangan cakap apa apa, sampai bilik nanti kita cakap... ”kata Milah sempat meraba batang EM didalam seluar sambil memimpin EM naik keatas memijak anak tangga.

Yang Nizam pasti emak Zaimah main bukan bersama suaminya tetapi dengan kekasihnya.

Setahun Nizam ada 2 orang yang dia perasan Milah memantat dengan membawa lelaki tersebut kerumah sewaktu bapa Zaimah out station.

....abang pada Milah main dengan abang lagi best bang! Milah bagi dia ubat dia tak tahan memang kote dia naik tapi urat urat dia tegang...dapat juga dia main Milah boleh lah tapi tak pandai henjut bang.best abang Milah ni! Di dalam masa berbual bual itu suara anak Milah Zaimah makin kuat lagi meraung akibat henjutan kekasihnya budak benggali muslim itu yang membuatkan EM dan Milah begitu terangsang untuk mereka pula memulakan adegan memantat.Milah pun membuka gate automatik dan EM pun masuk bila mana sampai saja didepan pintu Milah yang hanya berkemban dengan tuala yang pendeknya hanya diparas punggongnya menampakkan beberapa beas kesan love bite dipangkal tetek Milah.Milah terus memeluk EM dan mereka ghairah berkucupan berkulum lidah sambil berkata dengan perlahan.“bang diam diam ya, dengar aja jangan cakap apa apa, sampai bilik nanti kita cakap... ”kata Milah sempat meraba batang EM didalam seluar sambil memimpin EM naik keatas memijak anak tangga.Yang Nizam pasti emak Zaimah main bukan bersama suaminya tetapi dengan kekasihnya.Setahun Nizam ada 2 orang yang dia perasan Milah memantat dengan membawa lelaki tersebut kerumah sewaktu bapa Zaimah out station.“Oh Uncle EM..selalu abang dengar bila dia main pantat emak Mah memang kuat dihenjut rasanya sebab mak Mah kuat betul mengerang kan? .mesti dia dengar kita main sebab Mah mengerang kuat kuat! ” kata Nizam.“jom bang Mah pun syok nak tengok, emak main betul tak dengan Uncle EM?